Utláčanie čerstvo namletej kávových zŕn pred prípravou kávy je nevyhnutné na dosiahnutie správnej odolnosti voči prechodu vody. To zaisťuje, že získané espresso je aromatické a krémové. Naše tampery sú perfektným nástrojom pre túto prácu, pretože vypuklý ubíjací povrch zaručuje rovnomerné zatlačenie kávovej usadeniny do porta filtra. K dispozícii sú dva priemery: 58 a 53 mm, ktoré sú vhodné pre štandardné filtre. Rukoväť je pohodlná a poskytuje pevné a bezpečné uchopenie. Okrem toho sú naše tampery eloxované a dostupné v dvoch farbách: matná čierna a lesklá medená hnedá. Elektrochemický proces, ktorý používame, vytvára ochrannú patinu, ktorá zaisťuje odolnosť hliníka voči korózii. A dodáva našim tamperom moderný a štýlový vzhľad. Okrem eloxovania je náš tamper MOKA najskôr vyleštený a tento dodatočný krok prepožičiava tamperu vynikajúci lesk.
TECHNICKÉ VLASTNOSTI
MATNÁ ČIERNA TAMPER • Ø 53 mm • Ø 58 mm
Materiál: eloxovaný hliník
Povrchová úprava: konvexná
Hmotnosť: 268 g
Priemer: • Ø 53 mm • Ø 58 mm
Výška: 85 mm
BRONZOVÝ MOKA TAMPER • Ø 53 mm • Ø 58 mm
Materiál: leštený a eloxovaný hliník
Povrchová úprava: konvexná
Hmotnosť: 268 g
Priemer: • Ø 53 mm • Ø 58 mm
Výška: 85 mm
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Pridať komentár